Всички категории
EnglishEN

Списък: Топ 15 на най-добрите инверторни компании в Китай (актуализация 2023 г.)

Споделя това

Китай се превърна в основен играч в соларната индустрия с много компании, специализирани в соларни инвертори. Тъй като възобновяемата енергия става все по-популярна, има нарастващо търсене на ефективни и надеждни инвертори. В тази статия ще обсъдим 15-те най-добри инверторни компании в Китай към 2023 г.

1. Huawei Technologies Co. Ltd.

Уебсайт: https://www.huawei.com/us/

Huawei, основана през 1987 г., е водещ световен доставчик на решения за информационни и комуникационни технологии (ИКТ). Те са изградили предимства от край до край в областта на телекомуникационните оператори, предприятия, терминали и облачни изчисления, предлагайки конкурентни ИКТ решения, продукти и услуги както на оператори, предприятия, така и на потребители.

Като световен лидер в технологиите и телекомуникациите, Huawei също така произвежда иновативни и надеждни струнни и централни инвертори за слънчеви енергийни системи.

Батерия за сървърен шкаф с високо напрежение 8-54kWh


2. Sungrow Power Supply Co. Ltd.

https://us.sungrowpower.com/

Основана през 2010 г., Sungrow Power е водещо високотехнологично предприятие, базирано в Китай, което се фокусира върху научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване на нови енергийни енергийни продукти. Основните им продукти включват струнни, централни и хибридни инвертори за слънчеви, вятърни и приложения за съхранение на енергия. Компанията се ангажира да предоставя глобални първокласни решения за чиста енергия през целия жизнен цикъл.

5kW батерия за сървърен шкаф


3. SMA Solar Technology AG

https://www.sma-america.com/

Добре позната марка в соларната индустрия, SMA произвежда висококачествени стрингови и централни инвертори както за жилищни, така и за търговски соларни системи.

Високоволтова подредена литиева батерия 8-54kWh


4. Ginlong Technologies Co. Ltd.

https://www.ginlong.com/

Ginlong, основана през 2005 г., е добре позната местна марка фотоволтаични инвертори. Компанията се занимава основно с проучване и развитие, производство, продажби и сервиз на стрингови инвертори, които са основното оборудване на фотоволтаичните системи за производство на електроенергия. Като голямо производствено предприятие Ginlong предоставя цялостни интелигентни енергийни решения.

Инверторната марка на Ginlong е Solis.

5kW подредена литиева батерия


5. TBEA Co. Ltd.

https://www.tbea.com/tbea/en/index.html

TBEA се ангажира да предоставя зелени и чисти решения за глобалния енергиен бизнес и е високотехнологично предприятие и голям производител на енергийно оборудване в Китай.

Всичко-в-едно система за съхранение на енергия Hisen


6. Omnik New Energy Co. Ltd.

Omnik New Energy Technology Co., Ltd. произвежда инверторите от серията Omnik-sol 1.5K/2K, 3K/4K, които могат да се похвалят с впечатляващите 97.6% ефективност на преобразуване, което надхвърля водещото международно ниво. Тези инвертори са преминали различни международни сертификати, включително VDE, G83, SAA, ENEL и др. Клиентите в страната и чужбина похвалиха техните отлични параметри, висококачествено изпълнение и цялостно следпродажбено обслужване.

Контейнерна система за съхранение на енергия


7. Sineng Electric Co., Ltd.

https://en.si-neng.com/

Основана през 2012 г., Sineng Electric Co., Ltd. се занимава с изследване и развитие, производство и продажба на силови електронни продукти. Компанията се фокусира върху областта на енергийното електронно преобразуване и контрол на мощността, предоставяйки решения и системна интеграция за фотоволтаични инвертори, свързани към мрежата, двупосочно преобразуване на ток за съхранение на енергия, управление на качеството на електроенергията и др.

5kW батерия за стенен монтаж


8. Chint Group Corporation

https://chintglobal.com/

Chint Group Corporation има над 20 GW фотоволтаични инсталации и повече от 100 MWh инсталации за съхранение на енергия. Техните проекти обхващат 25 държави и региони по света, включително Съединените щати, Япония, Германия и Корея. Компанията има превъзходен дял на пазара на трифазни струнни инвертори в Северна Америка от 2015 г. насам.

Хибриден инвертор Hisen 3.6-5kW


9. Growatt New Energy Technology Co. Ltd.

https://us.growatt.com/

Основана през май 2010 г. и със седалище в Шенжен, Growatt New Energy Technology Co., Ltd. е ново енергийно предприятие, което се фокусира върху научноизследователска и развойна дейност и производство на инвертори за слънчева енергия, свързани към мрежата, извън мрежата и инвертори за съхранение, както и клиенти -странични интелигентни решения за управление на енергията. Техните свързани към слънчевата мрежа инвертори покриват диапазон на мощност от 750W до 253kW, докато техните инвертори извън мрежата и за съхранение покриват диапазон на мощност от 2.30kW. Тези продукти са подходящи за различни сценарии, включително домакинства, търговски сгради, облекчаване на PV бедността, големи наземни електроцентрали и различни акумулиращи електроцентрали. Те са били широко използвани по целия свят.

Батерия за сървърен шкаф с високо напрежение 8-54kWh


10. Shenzhen KSTAR Science and Technology Co. Ltd.

https://www.kstar.com/

Основана през 1993 г., Shenzhen KSTAR е доставчик на интелигентни мрежови услуги за доставка на енергия, фокусиран върху центъра за данни (IDC) и нови енергийни полета. Ключовите инфраструктурни продукти за центрове за данни, нови енергийни фотоволтаични системи за генериране на енергия, системи за съхранение на енергия и продукти за зареждане на електрически превозни средства са на високо ниво в индустрията, а интегрираните решения се използват широко в различни индустрии.

5kW батерия за сървърен шкаф

11. INVT Solar Technology (Shenzhen) Co. Ltd.

https://www.invt-solar.com/

INVT Solar Technology (Shenzhen) Co., Ltd. е създадена през 2002 г., като се фокусира върху две основни области: индустриална автоматизация и енергийна мощност. Тяхната продуктова гама включва свързани към мрежата инвертори (1-136kW), инвертори извън мрежата (3-5KW), инвертори за съхранение на енергия (3.630KW), помпени инвертори, инвертори и инвертори, решения за съхранение на светлина и интелигентни домашни енергийни екосистеми.

Високоволтова подредена литиева батерия 8-54kWh


12. SolarEdge Technologies Ltd.

https://solaredge.com/

SolarEdge Technologies Ltd. е базиран в Израел глобален лидер в интелигентните енергийни технологии. Компанията предоставя цялостна оптимизация на разпределена слънчева енергия и решения за мониторинг на фотоволтаични системи с продукти и услуги, които включват оптимизатори на мощността на инверторни фотоволтаични инвертори, фотоволтаичен мониторинг, софтуерни инструменти и зарядни устройства за електрически превозни средства. Компанията е основана през 2006г.

Всичко-в-едно система за съхранение на енергия Hisen


13. Jiangsu Goodwe Power Supply Technology Co., Ltd.

https://en.goodwe.com/

Goodwe Power Supply Technology Co., Ltd., основана през 2010 г., е производител, който се фокусира върху областта на фотоволтаичните продукти. Те интегрират научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване на фотоволтаични инверторни продукти, свързани към мрежата и за съхранение на енергия, които са похвалени за тяхната стабилна и отлична производителност. С продуктов дизайн, произхождащ от Германия, Goodwe разработи фотоволтаични инверторни продукти, свързани към мрежата и съхранение на енергия, за да отговори напълно на нуждите на домакинствата, облекчаване на бедността, промишлени и търговски и големи електроцентрали. Освен това те се ангажират да създават по-добра стойност за клиентите и да разчитат на предимствата на съществуващите ресурси. Goodwe изгради интелигентната система за управление на енергията SEMS, за да подпомогне интелигентното наблюдение, управление и взаимно свързване на енергията.

Контейнерна система за съхранение на енергия


14. Shenzhen Growatt New Energy Technology Co., Ltd.

https://www.zeversolar.com/

Zeversolar е специализирана в R&D и производство на инвертори и стана дъщерно дружество на SMA Group, водещ световен производител на инвертори, през март 2013 г.

Zeversolar разполага с пълна гама от свързани към мрежата инвертори от 1kW до 1MW и производствен капацитет от 2GW.

Хибриден инвертор Hisen 3.6-5kW

15. Suzhou Hisen Tech Co.Ltd

https://www.hisenpower.com/ 

Разположена в Дзянсу, Китай, Hisen Tech е специализиран доставчик на системи за съхранение на енергия, специализиран за жилищни и търговски обекти. Основните им продукти включват литиеви батерии, хибридни PV инвертори и всичко-в-едно Ess. С над 50 старши инженери, всички от водещите нови енергийни компании в света, компанията има богат опит в разработването на индустриални приложения, за да предостави на клиентите решения на едно място.

5kW батерия за стенен монтаж


Заключение

Тези компании са се утвърдили като лидери в инверторната индустрия благодарение на своите висококачествени продукти, силни технологични възможности и богат опит в областта. Те предлагат широка гама от инверторни решения за различни приложения, включително слънчеви, вятърни и системи за съхранение на енергия.

Контакти за повече информация относно фирмите за инвертори.


Нека обсъдим вашето решение

Свързани новини